Bakkeljauw

3,95

BAKKELJAUW dit is gezoute codfish. Deze ontzouten wij, niet meer om uittekoken, maar deze bakkeljauw spoelen wij in warm water, gieten het af en leggen het nog +/- 30 min. in koud water. Laat het uitlekken en in hete olie met gesneden uien en knoflook goudbruin bakken. Op een vers broodje, hmmmmmm!

Verhit deze vis en maak het door en door gaar. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar (4-7 graden, koelkast).

Artikelnummer: d0cc1f88461d Categorie:

Beschrijving

BAKKELJAUW dit is gezoute codfish. Deze ontzouten wij, niet meer om uittekoken, maar deze bakkeljauw spoelen wij in warm water, gieten het af en leggen het nog +/- 30 min. in koud water. Laat het uitlekken en in hete olie met gesneden uien en knoflook goudbruin bakken. Op een vers broodje, hmmmmmm!

Verhit deze vis en maak het door en door gaar. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar (4-7 graden, koelkast).

Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:

Bakkeljauw Moksi allesi
Bakkeljauwfilet 1
Bakkelljauwfilet 2
Ovenschotel van Bakkeljauw met kip
Roti Vis
Vis gerecht alla Reginaldo
Visschotel