Swiet Moffo is een familiebedrijf dat sinds 1984 met haar heerlijke, exotische producten het hart van de Nederlandse markt en food industry heeft veroverd.

Onze producten zijn bereidt met zorg en liefde, maar ook kwaliteit en kwantiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn trots op ons werk en dat proeft u! Onze marinades en kruidenmixen zijn glutenvrij, lactosevrij, vrij van dierlijke vetten, en tevens geschikt voor veganisten. De fashong-kipworsten zijn halal.

Onze marinades, sauzen en kruiden zijn geschikt voor het maken van o.a. dipsauzen en kunnen geserveerd worden bij diverse gerechten, uit bijvoorbeeld de Aziatische, Europese, Surinaamse, Indiase en Mediterraanse keuken.

Nieuwsgierig geworden naar een taste van onze producten? Bestel dan hier via onze webshop. Of kom langs aan de Printerstraat 12, te Amsterdam (geopend op kantoordagen van 08.00 tot 16.00 uur).

Swiet Moffo, Just For The Taste! 

Hoe het begon

Swiet Moffo’s eigenaar, Reginald Olivieira, zijn grootste passie is koken. In zijn eigen keuken ontstond de Ketjap Marinade en de Surinaamse Marinade. Tijdens een zomerbarbecue merkten familieleden en vrienden op dat de smaak van de marinades bijzonder goed was. Het idee om Reginald zijn marinades op de markt te brengen kwam tot stand. Passie werd missie, and the rest is history…

Onze merknaam

Swiet Moffo komt uit de Surinaamse taal en kan naar het Nederlands vertaald worden in ‘zoetekauw’, ‘lekkerbekje’ of ‘fijnproever’. 

Tenslotte

Wij danken Onze Hemelse Vader, omdat Hij ons vult met visie, inspiratie, missie, heerlijke recepten, creativiteit en vernieuwing. Iedere dag bidden wij om Zijn aanwezigheid en kracht in ons mooie familiebedrijf, in Jezus’ Naam.

Ook gaat onze dank uit naar onze zakelijke relaties, partners, afnemers en collega’s. Bedankt voor 37 jaar plezierig samenwerken.

Uiteraard willen wij u als consument ook ontzettend bedanken.

 So So Lobi!