Fashong Varken

3,15

Fashong varken wordt door de bami, nasi, moksi meti, moksi alesi, maar ook door uw sla of op een lekker stokbroodje gegeten. Deze fashong is van puur varkensvlees gemaakt, er zijn geen andere vleessoorten in verwerkt. Verder de beste kruiden en specerijen, dit kunt u proeven!

Verhit dit vlees en maak het door en door gaar. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar (4-7 graden, koelkast)

Artikelnummer: 501 Categorie:

Beschrijving

Fashong varken wordt door de bami, nasi, moksi meti, moksi alesi, maar ook door uw sla of op een lekker stokbroodje gegeten. Deze fashong is van puur varkensvlees gemaakt, er zijn geen andere vleessoorten in verwerkt. Verder de beste kruiden en specerijen, dit kunt u proeven!

Verhit dit vlees en maak het door en door gaar. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar (4-7 graden, koelkast)

Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:

Doorregen Varkenslappen met Kip
Doorregen Varkenslappen met Mie
Gehakt balletje met Swiet Moffo of Tapa kruiden
Macaroni schotel
Mager Varkensvlees
Mager varkensvlees of rundvlees met diverse groente
Pittige Gehaktballetjes
Roti Lams
Runder gehakt met pindasaus
Surinaamse B B met R
Varkenshaasje
Vlees naar eigen keus met zoet zure Limoen
Vlees naar eigen keus met zoet zure Limoen
Zuurkool op zijn Surinaams

Extra informatie

Gewicht 100 g