Moksi Alesi Mix

1,992,25

Een aromatische mix geschikt voor vegetarische dis, nasi, bami of andere gerechten.

Deze mix geeft uw gerecht een verrassend gele kleur!

Onze 50 gram potten zijn Single-Use potten.

Productinformatie:

Glutenvrij, lactosevrij, geschikt voor veganisten, vrij van dierlijke vetten, halal

Allergenen: mosterd, selderij, sojabloem

Wissen
Artikelnummer: 620, Categorie:

Beschrijving

Moksi Alesi Mix, een aromatische mix geschikt voor vegetarische dis, nasi, bami of andere gerechten.

Deze mix geeft uw gerecht een verrassend gele kleur!

Productinformatie:

Glutenvrij, lactosevrij, geschikt voor veganisten, vrij van dierlijke vetten, halal

Allergenen: mosterd, selderij, sojabloem

Boodschappenlijst voor 2-3 personen:

  • 300 gram witte rijst;
  • 2 uien;
  • 200 gram groenten en/of sojabrokken;
  • Naar keuze: 200 gram kipfilet of fashong worst
  • Naar keuze: 200 gram doperwten en fijngesneden wortel
  • 1 pot Moksi Alesi mix
  • 3 takjes koriander

Bereidingswijze Moksi Alesi met rijst:

  • Kook de rijst beetgaar en laat afkoelen;
  • Maak de sojabrokken gaar / snijd de kipfilet / snijd de fashong in stukken;
  • Snijd de uien en groenten;
  • Doe olie in een wok pan en bak de kip/fashong goed gaar;
  • Gooi de gesneden uien in de pan, tezamen met de groentes;
  • Schep 25 gram Moksi alesi mix en voeg aan de pan toe;
  • Voeg als laatste de (afgekoelde) witte rijst toe en blijf 5 minuten wokken tot alles een geheel wordt;
  • Laat u verrassen door de geelgekleurde rijst en geniet!

Serveertip: probeer de Surinaamse sambal of Javaanse sambal

Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:

Bakkeljauw Moksi allesi
Bakkeljauwfilet 1
Bakkelljauwfilet 2
Ovenschotel van Bakkeljauw met kip
Roti Vis
Vis gerecht alla Reginaldo
Visschotel

Wat verkopen we (online) bij Vomar?

 

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud

100 gram, 50 gram