Moksi Marinade

2,69

Moksi is een populair gerecht en staat in vele exotische restaurants op het menu. Met deze marinade is het mogelijk om dit heerlijke (vlees)gerecht in de eigen keuken klaar te maken!

Serveertip: Onze (halal kip) fashong worst smaakt verrukkelijk bij deze moksi marinade. De Garnalen Sambal maakt het moksi gerecht helemaal af.

Productinformatie:
Glutenvrij

Allergenen: maiszetmeel, soja

Artikelnummer: 104 Categorie:

Beschrijving

Moksi is een populair gerecht en staat in vele exotische restaurants op het menu. Met deze marinade is het mogelijk om dit heerlijke (vlees)gerecht in de eigen keuken klaar te maken!

Serveertip: Onze (halal kip) fashong worst smaakt verrukkelijk bij deze moksi marinade. De Garnalen Sambal maakt het moksi gerecht helemaal af.

Productinformatie:
Glutenvrij

Allergenen: maiszetmeel, soja

Boodschappenlijst voor 2-3 personen:

  • 300 gram vlees naar keuze (bijv. kip fashong, kipdijvlees, varkenshaas)
  • 1 pot Moksi Marinade
  • 250 gram groentes naar keuze (bijv. paksoi en wortel)
  • 3 takjes peterselie

Bereidingswijze:
Let op: bereid eerst de bami/chow mein, zodat deze goed kan afkoelen.

Bereidingswijze bami of chow mein:

  • Kook de bami/chow mein in een pan met heet water tot deze gaar is;
  • Afgieten en laten afkoelen. (Wanneer de bami/chow mein warm aan de pan wordt toegevoegd, wordt de bami plakkerig!)

Bereidingswijze Moksi Marinade (met bami of chow mein):

  • Snijd het (gemengde) vlees (of vegetarisch/vervangend vleesproduct) in stukjes. Voeg alles in een kom en voeg het vlees samen met 2-3 eetlepels moksi marinade toe. Laat 15 minuten intrekken;
  • Verhit olie in de pan en bak het vlees hierin gaar;
  • Zodra het vlees gaar is, gooi de groentes in de pan en blijven omscheppen;
  • Voeg als laatst de (afgekoelde) bami toe aan de pan, en voeg eventueel een extra eetlepel moksi marinade toe. 5 minuten roeren en serveren met eventueel takjes peterselie erbij.

Bereidingswijze kip fashong halal:

  • Snijd de fashong worst in (schuine) plakjes;
  • Snijd een teentje knoflook en doe olie in een pan;
  • Bak de knoflook tezamen met de fashong worst goed gaar;
  • Serveer met de bami/chow mein.

Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:

Bakkeljauw Moksi allesi
Bakkeljauwfilet 1
Bakkelljauwfilet 2
Ovenschotel van Bakkeljauw met kip
Roti Vis
Vis gerecht alla Reginaldo
Visschotel

 

Moksi Marinade

Wat verkopen we (online) bij Vomar?

Extra informatie

Gewicht 450 g
Inhoud

270 ml