Bakkeljauw Moksi allesi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Bakkeljauw Moksi allesi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Bakkeljauw 20 min in koud water leggen, afgieten en even afspoelen, laten uitlekken.
  2. Bakken in hete olie 3 min. bakkeljauw mix toevoegen spitkool in stukken snijden en goed mengen.
  3. Dit geheel door de rijst mengen water erbij tot ongeveer 1 vingerkootje dit geheel samen koken in de rijstkoker.
Komkommersla
  1. 1 komkommer in schijven snijden,1 scheut azijn wat peper zout en suiker op smaak. Dit geheel 1 uur laten intrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *