Bakkeljauwfilet 1
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Bakkeljauw ontzouten in koud water +/- 15 min.
  2. Afgieten en nog even in een vergiet na spoelen en laten uitlekken.
  3. Bakkeljauw in stukjes uitpluizen of snijden.
  4. Uien in stukjes snijden, ook zo de tomaten en selderie.
  5. Olie verhitten en de uien en bakkeljauw in de hete olie bakken wel mengen (aanbranden voorkomen), tomaten en selderie erbij, gelijk de 1/2 eetl Caraibische en Groente mix nr. 1 erdoor mengen.
  6. Even lekker laten sudderen op een laag vuurtje +/- 5 min.
Notities

Eten op een warm pistolletje of stokbroodje. U kunt het ook met warme witte rijst of gekookte aardappels serveren, groente naar keus erbij. Ook op een toastje als borrelhapje. Voor de pittigheid één van de Swiet Moffo peppersausjes erbij. Voor vis liefhebbers een heerlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *