Bakkelljauwfilet 2
Ingredients
300
gram
bakkeljauw filé van swietmoffo
1
middelgrote ui
1/2
liter
Olijf Olie
2
gram
tapa provencaalse kruiden
2-3
eetl. tafel azijn
1/2
eetl. Tropical Botermix
Instructions
Bakkejauw ontzouten in koud water, ongeveer 15 min.
Afgieten en even naspoelen. Laten uitlekken en uitpluizen of in stukjes snijden.
De ui in ringen snijden.
Leg dit alles in een schaal en meng met 1/2 eetl tropical botermix.
Olijf olie, bieslook en azijn goed erdoor mengen.
Wilt u het lekker pittig doe er dan 1 eetl. Calypso peppersaus van Swiet Moffo door.
Het geheel nogmaal mengen en het liefst één dagje laten intrekken.
Recipe Notes
Lekker op een warm pistolletje of stokbroodje.
Hmmmmmmmmm en smullen maar!