Gemarineerde Kip
voor 4 personen
Instructions
  1. Meng de marinade met de kipkruiden.
  2. Dijenvlees in stukjes snijden en goed insmeren met de marinade.
  3. Leg de stukjes vlees in de overgebleven marinade en laat het ongeveer 30 minuten intrekken.
  4. Snijd ondertussen de wortels, lente- of bosui en champignons in stukjes van +/- 1,5 cm.
  5. Verwarm de olie in een braadpan of wok, en bak de kip tot die gaar is.
  6. Nu de gesneden wortel erdoor, 2 min roerbakken, ui en champignons 1 minuut meebakken, noten toevoegen en u heeft een heerlijke maaltijd!
Recipe Notes

Serveertip: Opdienen met gekookte of gebakken rijst, pasta of bami. Voor een beetje meer pittigheid: één van de hotpeppers of sambals van Swiet Moffo erbij. Natuurlijk kunt u in plaats van alles in de pan te braden, ook alles op een spies doen en op de bbq braden!