Hasselback met Caribische botermix
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Snijd de aardappelen in dunne stukken (let op: niet alles helemaal door snijden, de onderkant moet bijeen blijven!). Meng de Caribische botermix in een mixer, samen met boter of halvarine. Mixen tot een glad geheel. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de botermix in een pan op een laag vuur, tot de botermix smelt. Smeer de gesneden aardappelen in met de botermix. Vet de ovenschaal in en leg de gekruide aardappelen erin. Eventueel zeezout toevoegen naar smaak. Bak de aardappelen 40-45 minuten in de oven. Eet smakelijk!
Hasselback met Caribische botermix
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Snijd de aardappelen in dunne stukken (let op: niet alles helemaal door snijden, de onderkant moet bijeen blijven!). Meng de Caribische botermix in een mixer, samen met boter of halvarine. Mixen tot een glad geheel. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de botermix in een pan op een laag vuur, tot de botermix smelt. Smeer de gesneden aardappelen in met de botermix. Vet de ovenschaal in en leg de gekruide aardappelen erin. Eventueel zeezout toevoegen naar smaak. Bak de aardappelen 40-45 minuten in de oven. Eet smakelijk!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3 10 45
Porties Prep Tijd
3 10
Kook Tijd
45
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Ingrediënten
Porties:
Eenheden: