Kippenvlees in Vlees Marinade met sperciebonen
Maaltijd
Hoofdgerecht
Ingredients
800
gram
kippendijen zonder bot
goed wassen en laten uitlekken.
500
gram
speciebonen
4-6
eetl.
Vlees Marinade
1 1/2
eetl.
Groentemix nr. 2
1
ui van +/- 150 gram
5-6
eetl.
Olijf Olie
500
gram
rijst of aardappel
Instructions
Kippenvlees in stukjes snijden, marineren in Vlees Marinade +/- 30 minuten.
Olie heet maken en kip gaar bakken, de gesnipperde ui met de kip meebakken.
Sperciebonen schoon maken en in stukjes van +/- 3 cm. snijden, in 2-3 eetl. olijfolie met groentemix nr. 2 beetgaar bakken.
Opdienen met gekookte rijst of gekookte (gebakken) aardappels.
Recipe Notes
Snel en eenvoudig, maar lekker.