Spaghetti saus met Swiet Moffo kruiden
voor 6-8 personen.
Instructies
  1. Olijf olie heet maken, uien erin met de kruiden, tomaten en selderie, laten sudderen totdat de tomaten zacht en lekker dik zijn. Nu heeft u Spaghettisaus
  2. De gehakt balletjes van eerder recept in de jus even goed mengen en +/- 10 min. laten sudderen.
  3. Ondertussen kookt u rijst of spagetti (500 gr zoals op pak beschreven)
Notities

TIP 1: 1 eetl. olijf olie door de spagetti en 1 eetl Surinaamse- of Caraibische- of Tropical Kruidenbotermix (Swiet Moffo) meekoken. TIP 2: Neem een bakje Saté of Gado Gado pindasaus (200 gr. van Swiet Moffo zie bereiding op bakje), meng gehaktballetjes erdoor en laat het geheel lekker +/- 10 min sudderen. Serveren met rijst of spagetti en voor het pittige één van de Sambals of Pepersausjes.