Visschotel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
6-8 personen
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Instructies
  1. Kabbeljauw gelijkmatig insmeren met Groentemix nr 1 en Surinaamse Kruidenbotermix.
  2. Leg deze in een geoliede ovenschaal, citroensap gelijkmatig over de vis, abrikozen, paprika, kers tomaat, muntblaadjes en zwarte olijven erop garneren.
  3. Dit geheel in een voorverwarmde van 200 graden C +/- 45 min, oven stand nu op 150 graden.
  4. Opdienen met gekookte rijst, pasta naar keus of aardappel.
  5. Komkommersla 1 komkommer in schijven snijden ,1 scheutje azijn wat peper zout en suiker op smaak.
  6. Dit geheel 1 uur laten intrekken.