Exotische producten

Tal van online recepten

Gratis verzending vanaf €50,-

Reginald kookt surinaams

Rotipannenkoeken kopen

Ben je op zoek naar een webshop waar je rijkgevulde rotipannenkoeken van de beste kwaliteit kunt kopen? Dan ben je bij Swiet Moffo aan het juiste online adres. Het kopen van exotische, traditionele producten als een rotipannenkoek, doe je namelijk eenvoudig in onze webwinkel. Sinds 1984 bieden wij heerlijke producten, zoals marinades, sauzen, kruiden, (halal) vlees, wraps en rotivellen aan, waarmee je de unieke gerechten uit diverse wereldkeukens samenstelt. Of je nu een rotipannenkoek, Javaanse sambal, mangochutney of nasi kruiden wilt kopen: je bestelt alles onder één dak.

Bestel uw Swiet Moffo producten vandaag nog!

Kouseband voor de Roti

Rotipannenkoeken kopen bij een specialist in traditionele, exotische producten

De traditionele rotipannenkoeken die je bij ons kunt kopen, zijn op ambachtelijke wijze bereid. De vellen zijn gevuld met gemalen gele erwten, ook wel daalvulling genoemd. Een rotipannenkoek die je bij ons kunt kopen, is perfect te serveren met een stuk kip, pompoen, kousenband, ei en/of aardappelen. Je kunt eindeloos combineren met allerhande groenten en vlees. Bereid de maaltijd op basis van onze kant-en-klare roti kruidenmix en haal het beste uit jouw rotigerecht. Wil je geen wrap of rotipannenkoek kopen, maar ben je op zoek naar een heerlijke saus, zoals een Surinaamse pindasaus? Ook dan slaag je in de webwinkel van Swiet Moffo.

Ontdek ons assortiment en plaats je bestelling

Zou je graag rotipannenkoeken kopen bij een echte specialist op het gebied van exotische producten? Of je nu een overheerlijke maaltijd met een rotipannenkoek wilt bereiden of een broodje bakkeljauw wilt samenstellen: met de ingrediënten die je in onze webwinkel kunt kopen, wordt ieder gerecht een succes! Heb je vragen over de producten, zoals de rotipannenkoeken die je bij ons kunt kopen, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar contact@swietmoffo.nl of te bellen naar 020 633 5558.

6 Surinaamse kookproducten