Exotische producten

Tal van online recepten

Gratis verzending vanaf €50,-

Reginald kookt surinaams

Rotivellen kopen

Wanneer je stevige, goedgevulde rotivellen wilt kopen, doe je dit natuurlijk het liefst bij een echte specialist in exotische producten. Swiet Moffo is sinds 1984 uitgegroeid tot Nederlandse marktleider op het gebied van marinades, sauzen en kruiden, geschikt voor het bereiden van allerhande gerechten uit de Aziatische, Europese, Surinaamse, Indiase en Mediterrane keuken. Ook voor diverse (halal) vleeswaren, wraps en rotivellen, slaag je bij ons.

Bestel uw Swiet Moffo producten vandaag nog!

Kouseband voor de Roti

Rotivellen kopen voor de lekkerste gerechten die je zo op tafel zet

De traditionele, ambachtelijke rotivellen die je in onze webwinkel kunt kopen, zijn rijk gevuld met gemalen gele erwten, ook wel bekend als daalvulling. De rotipannenkoeken zijn perfect te serveren met een stuk kip, pompoen, ei, aardappelen en/of kousenband. Combineer de vellen met onze unieke rotikruiden en zet binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Wil je het gerecht een pikant vleugje geven? Probeer dan eens onze Roti Hotpepper Sauce. Gaat je voorkeur uit naar een frisse, lichtpittige bite? Serveer het rotigerecht dan met onze overheerlijke, bekroonde mangochutney.

Bereid overheerlijke gerechten

Wil je direct rotivellen kopen, zodat je binnenkort in gezelschap kunt genieten van de meest heerlijke, exotische gerechten? Plaats je bestelling direct online en profiteer van een gratis verzending, mits je bestelt voor €50,- of meer. Heb je vragen over het assortiment van Swiet Moffo? Bel dan gerust naar 020 633 5558 of stuur een e-mail naar contact@swietmoffo.nl.
6 Surinaamse kookproducten