Sate Pindasaus 250 gram / 400 gram – Heerlijk

Wie kent deze overheerlijke saus niet…. Van oorsprong uit Indonesië, maar uitstekend geïntegreerd in ieders keuken: de saté pindasaus! De saus is heerlijk bij (kip)saté, gourmet, friet of barbecue.

Productinformatie:
Let op met pinda-allergie. Kan allergische reacties veroorzaken
Allergenen: sojameel

2,993,99

Beschrijving

Wie kent deze overheerlijke saus niet…. Van oorsprong uit Indonesië, maar uitstekend geïntegreerd in ieders keuken: de sate pindasaus! De saus is heerlijk bij (kip)saté, gourmet, friet of barbecue.

Productinformatie saus:
Let op met pinda-allergie. Kan allergische reacties veroorzaken

Allergenen: sojameel
Probeer ook onze Gado-gado saus: Een lichtzoete, milde pindasaus, geschikt voor bij de friet, over de salade of bij groenten.

 

Bereidingswijze Sate pindasaus:

  • Kook 250 ml water in een pan en voeg daar 250 gram saté pinda bij;

Al roerend koken op een zacht vuurtje tot een glad geheel. Let op: blijven roeren, anders verbrand de saus.

 

Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:

BBQ Los Foroe
Gehakt balletje met Swiet Moffo of Tapa kruiden
Gemarineerde Kip
Kruidenboter met geraspte kaas
Pittige Gehaktballetjes
Pom
Runder gehakt met pindasaus
Surinaamse nasi
Surinaamse nasi of bami recept
Varkenshaasje

 

Onze producten bij Amazing Oriental

Extra informatie

Gewicht 400 g
Inhoud

250 gram, 400 gram