Beschrijving
De zomerbries en wijn. Een vlammende barbecue en gegrild vlees in piri piri saus. Dit is het gevoel dat deze mix geeft! De mix is geschikt voor in de oven, op de barbecue en/of grill, voor diverse soorten vlees (of vis).
Bereidingswijze Suri Piri Piri:
- Maak een dunne brij van 50 gram piri piri mix met 2 eetlepels olijfolie. Marineer het vlees, vis of gevogelte met de brij en laat 15 minuten intrekken;
- Bak, barbecue of grill het vlees en serveer met rijst of op brood met gesnipperde uitjes.
Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:
Doorregen Varkenslappen met Kip
Doorregen Varkenslappen met Mie
Gehakt balletje met Swiet Moffo of Tapa kruiden
Macaroni schotel
Mager Varkensvlees
Mager varkensvlees of rundvlees met diverse groente
Pittige Gehaktballetjes
Roti Lams
Runder gehakt met pindasaus
Surinaamse B B met R
Varkenshaasje
Vlees naar eigen keus met zoet zure Limoen
Vlees naar eigen keus met zoet zure Limoen
Zuurkool op zijn Surinaams