Kruidenboter met geraspte kaas
Instructions
  1. Neem 250 gram boter of margarine (wij gebruiken smeerboter uit het kuipje)
  2. Meng 25 gram van één van de kruidenbotermixen erdoor.
  3. Voor het smeuïge, pakken wij de handmixer en mixen het geheel goed door elkaar, als dit gebeurd is, pak je geraspte kaas (oud of jong, wat je lekker vindt) en mix dit nog even door de botermix.
  4. Pak nu een stokbrood, smeer dit lekker met het kruidenkaas mengsel in en leg in de warme oven, totdat de kaas iets gesmolten is.
Recipe Notes

Zaterdags menu, maak een lekkere pan groentensoep of kippensoep of soep naar eigen keus, met stokbroodje kruidenboterkaas en smullen maar. Wat dacht u van een heerlijk slaatje met komkommer, tomaat en olijven? U kunt het ook bij de barbecue, grill of fondue gerechten gebruiken. Geef uw fantasie de vrije loop