Ingredients
- 500 gr. rundergehakt
- 100 in gr. uikleine stukjes snijden
- 1 ei
- 3 eetl Tuinkruidenmix voor Gehakt Swiet Moffo
- ½ eetl. Caraibische Kruidenbotermix Swiet Moffo
- Paneermeel
- Olijf Olie
- 1 gram bakje Saté Pindasaus 200 Swiet Moffo
- 750 cm gr. Chinese Kool in stukken van +/- 2snijden, wassen en laten uitlekken.
- 1 ½ eetl. Tropical Kruidenbotermix Swiet Moffo
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Meng het gehakt met alle andere ingrediënten goed door elkaar.
- Maak kleine gehakt balletjes.
- Balletjes door de paneermeel halen en in hete olie bakken.
- Saté pindasaus oplossen (Zie beschrijving op bakje)
- Gehakt balletjes erbij en nog 5-10 min lekker zacht laten sudderen. Dit gerecht kunt u met rijst eten.
- De gesneden Chinese kool met kruiden even opkoken, kool moet beetgaar blijven. Voor het pittig smaakje één van de pepersausjes van Swiet Moffo of Tapa.
Recipe Notes
U kunt ook 500 gr Kip karbo zonder bot nemen, in kleine stukjes snijden en vervolgens het recept van de gehakt balletjes aanhouden.