Ingrediënten
- 750 gram Lamslapjes in net zulke grote of kleine stukken snijden als u zelf wilt.
- 2 eetl. Tandori mix TAPA
- 2 eetl. Surinaamse Massala mix TAPA
- 1 middel grote ui in stukken snijden
- 5-6 eetl. olijfolie
- 340 gram ananas schijfjes
- 500 gram rijst
- Voor de groente
- 2 pakken paksoi in stukken snijden en wassen, dan laten uitlekken
- 1 eetl Bruine Bonenmix Swiet Moffo
- 3-4 eetl. olijfolie
Porties:
Eenheden:
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
|
|
Instructies
Bereiding: Lamsvlees
- Olijfolie in de pan en verhitten, kruiden even meebakken, vlees erbij, gaar bakken, dan de gesneden ui erdoor, goed mengen, giet het blikje ananas erbij en laat het geheel onder af en toe goed mengen, rustig lekker zacht sudderen.
Bereiding: Groente
- Olijfolie heet maken, gesneden paksoi erbij, gelijk de bruine bonen mix erbij, roerbakken en de de paksoi lekker knapperig laten. Serveren met gekookte rijst. Voor het lekkere pittige erbij één van de peper of sambal sausjes van Swiet Moffo of Tapa erbij.