Moksi Alesi Mix

Een aromatische mix geschikt voor vegetarische dis, nasi, bami of andere gerechten.

Deze mix geeft uw gerecht een verrassend gele kleur!

Onze 50 gram potten zijn Single-Use potten.

Productinformatie:

Glutenvrij, lactosevrij, geschikt voor veganisten, vrij van dierlijke vetten, halal

Allergenen: mosterd, selderij, sojabloem

2,39

Op voorraad

Beschrijving

Moksi Alesi Mix, een aromatische mix geschikt voor vegetarische dis, nasi, bami of andere gerechten.

Deze mix geeft uw gerecht een verrassend gele kleur!

Productinformatie:

Glutenvrij, lactosevrij, geschikt voor veganisten, vrij van dierlijke vetten, halal

Allergenen: mosterd, selderij, sojabloem

Boodschappenlijst voor 2-3 personen:

  • 300 gram witte rijst;
  • 2 uien;
  • 200 gram groenten en/of sojabrokken;
  • Naar keuze: 200 gram kipfilet of fashong worst
  • Naar keuze: 200 gram doperwten en fijngesneden wortel
  • 1 pot Moksi Alesi mix
  • 3 takjes koriander

Bereidingswijze Moksi Alesi met rijst:

  • Kook de rijst beetgaar en laat afkoelen;
  • Maak de sojabrokken gaar / snijd de kipfilet / snijd de fashong in stukken;
  • Snijd de uien en groenten;
  • Doe olie in een wok pan en bak de kip/fashong goed gaar;
  • Gooi de gesneden uien in de pan, tezamen met de groentes;
  • Schep 25 gram Moksi alesi mix en voeg aan de pan toe;
  • Voeg als laatste de (afgekoelde) witte rijst toe en blijf 5 minuten wokken tot alles een geheel wordt;
  • Laat u verrassen door de geelgekleurde rijst en geniet!

Serveertip: probeer de Surinaamse sambal of Javaanse sambal

Kijk in ons kookboek voor heerlijke recepten. Hieronder een gerecht suggestie:

Bakkeljauw Moksi allesi
Bakkeljauwfilet 1
Bakkelljauwfilet 2
Ovenschotel van Bakkeljauw met kip
Roti Vis
Vis gerecht alla Reginaldo
Visschotel

Wat verkopen we (online) bij Vomar?

 

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud

100 gram, 50 gram