Ingredients
- Met Swiet Moffo Kruiden
- 850 gr. Runder gehakt of Half om half of varkens
- 2 eieren
- 100 gram ui
- 2 eetl. Moksi Alesi Kruidenmix Swiet Moffo
- 2 eetl kerrie mix voor kip Swiet Moffo
- 1 afgestreken eetl. Tuinkruidenmix voor Gehakt Swiet Moffo
- 3 eetl. bloem
- Met Tapa Kruiden
- 800 gr. Runder gehakt of eigen keus
- 2 eieren
- 100 gr. ui
- 2 eetl. Amsterdamse Karbonade mix Tapa
- 2 eetl. Surinaamse Masalla mix Tapa
- 1 afgestreken eetl. Italiaanse keukenkruiden Tapa
- 3 eetl. bloem
- 1 afgestreken eetl. Italiaanse keukenkruiden Tapa
- 3 eetl. bloem
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Het gehakt met de alles goed mengen. Kleine balletjes maken.
- Deze door paneermeel halen en in hete olie bakken.
- Lekker als snack, met een dipsausje zoals bijv. één van de nieuwe Surimayo's, (deze worden op de Huishoud beurs in de RAI geintroduceerd) of een pikant sausje met één van de pepersausje van Swiet Moffo of Tapa gemaakt.