Ingredients
- 250 gram Macaroni
- 1 kilo bloembool schoongemaakt
- 500 gram Rundergehakt
- 1 eetl. Tuinkruiden mix voor gehakt
- 1 eetl. Grillmix voor kip
- 170 gram uien
- 200 gram rode parika te koop in pot bij Turkse winkel
- 200 gram oude geraspte kaas
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Macaroni, beetgaar koken met een mespuntje zout en 2 eetl olijf olie de bloemkool beetgaar koken met 1 eetl. Surinaamse kruidenbotermix daarna in roosjes snijden 4 eetl olijf olie in de pan verhitten, de tuinkruidenmix voor gehakt en de grillmix voor kip samen met het gehakt rullen. Uien schoonmaken in stukken snijden en door het gehakt bakken Paprika in stukjes snijden als het gehakt met de uien gaar is, de gesneden paprika erdoor mengen. Oven op 160 graden voorverwarmen. Pasta mengen door het gehakt, bloemkool erdoor, goed mengen in een vuurvaste schaal, de geraspte kaas erover heen strooien en dan in de oven. Het geheel +/- 30 min in de oven laten. Voor het lekkere pittige erbij één van de pepersausjes of sambals van Swiet Moffo erbij.