Rode kip met Hollandse Tjap Tjoy

Rode kip met Hollandse Tjap Tjoy
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
voor 4 personen
Instructions
  1. Smeer de kippenbouten in met 11/2 a 2 eetl Moksi Meti Mix en 11/2 eetl kruidenmix voor vis.
  2. Laat het ongeveer een half uurtje lekker intrekken.
  3. Doe ze daarna in de oven (150 graden hete lucht oven) en laat ze +/- 35 min. lekker bruinen.
  4. Snijd de groente in stukjes, roosjes, blokjes of reepjes, spoel ze even af. En doe ze daarna in, als het kan een wok, met hete olie en meng dit met de Paprikamix voor Kip.
  5. Voeg de gewassen en gesneden groenten toe en roer deze met de mix lekker om.
  6. Eenmaal lekker alles door elkaar, doe er dan een klein beetje water bij en daarna de Babi Pangang Roerbak erdoor.
  7. Nog even door roerbakken en klaar.
Recipe Notes

U kunt dit serveren met rijst of aardappel puree. Lekker Snel en Smakelijk…!!!