Roti: wat is roti?
Dit is een pannenkoek met vulling erin. De vulling kan van geprakte aardappel met kruiden of van gemalen gele erwten met kruiden zijn. Roti betekent eigenlijk brood en in diverse landen wordt dit ook als brood gegeten. Swiet Moffo geeft diverse recepten en variaties hoe men dit gerecht kan bereiden. De Roti pannenkoeken kunt u vaak kant en klaar bij de Surinaamse toko of exotische supermarkten kopen.
Roti: wat is roti?
Dit is een pannenkoek met vulling erin. De vulling kan van geprakte aardappel met kruiden of van gemalen gele erwten met kruiden zijn. Roti betekent eigenlijk brood en in diverse landen wordt dit ook als brood gegeten. Swiet Moffo geeft diverse recepten en variaties hoe men dit gerecht kan bereiden. De Roti pannenkoeken kunt u vaak kant en klaar bij de Surinaamse toko of exotische supermarkten kopen.
Ingredients
- 500 gram lekkerbekje of kibbeling gebakken, zo bij de visboer vandaan
- 8-10 eetl olijf olie
- 2 eetl. Roti Kruiden mix van Swiet Moffo
- 1 grote ui in stukjes gesneden
- 2 takjes bleekselderie doormidden in de lengte snijden en danstukjes
- ¼ - ½ lt. Water
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Verhit de olijfolie
- de gesneden ui en bleekselderie bakken in de olie
- roti mix erbij, even bakken en dan de vis erdoor
- voeg het water erbij en goed omscheppen, lekker 10-15 min laten sudderen