Runder gehakt met pindasaus

Runder gehakt met pindasaus
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
voor 6-8 personen
Ingredients
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
Instructions
  1. Meng het gehakt met alle andere ingrediënten goed door elkaar.
  2. Maak kleine gehakt balletjes.
  3. Balletjes door de paneermeel halen en in hete olie bakken.
  4. Saté pindasaus oplossen (Zie beschrijving op bakje)
  5. Gehakt balletjes erbij en nog 5-10 min lekker zacht laten sudderen. Dit gerecht kunt u met rijst eten.
  6. De gesneden Chinese kool met kruiden even opkoken, kool moet beetgaar blijven. Voor het pittig smaakje één van de pepersausjes van Swiet Moffo of Tapa.
Recipe Notes

U kunt ook 500 gr Kip karbo zonder bot nemen, in kleine stukjes snijden en vervolgens het recept van de gehakt balletjes aanhouden.