Ingredients
- 800 gram doorregen varkenslappen
- 500 gram kip
- 0.5 pot Moksi Meti kruidenmix
- 0.5 pot BBQ Los Foroe
- Olijf Olie
- 350 gram Paksoi
- 500 gram Mie
- 3-4 eetl. Moksi Marinade
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- 800 gr. doorregen varkenslappen doormidden snijden en +/- 5 min opkoken.
- 500 gr. kip deze goed wassen en met ½ pot Moksi Meti kruidenmix insmeren, +/- 30 min laten intrekken.
- Varkenslappen met ½ pot BBQ Los Foroe insmeren en +/- 30 min laten intrekken.
- Af en toe de kip en varkenlapjes goed doorsmeren.
- De oven alvast op 200 graden, laten voorverwarmen. 350 gr. Paksoi groffe stukken van ½ cm snijden, wassen en laten uitlekken.
- 1 pak mie (500 gr) zie bereiding op pak, beetgaar, afgieten en naspoelen met koud water.
- 3-4 eetl. Olijf Olie verhitten
- 3-4 eetl. Moksi Marinade door de olie, bami erbij goed mengen, de Paksoi erdoor mengen, 3 takjes selderie snijden en door de bami mengen, dit geheel nog even warm houden op een laag pitje.
- Varkensvlees en kip in de oven, lekbak met water vullen en het vlees gaar roosteren, zo nu en dan omdraaien.
- Geroosterd varkensvlees in plakjes snijden, de kip in stukken, het geroosterd vlees in de olie van de uitlekbak bakken.
- Het vlees bij of op of door de bami of rijst opdienen.
Recipe Notes
Dit gerecht kunt u met rijst of met bami eten. Serveren met één van de pikante pepersausjes of sambals van Swiet Moffo of Tapa.