Ingredients
- 300 gram bakkeljauw filé van swietmoffo
- 1 middelgrote ui
- 1/2 liter Olijf Olie
- 2 gram tapa provencaalse kruiden
- 2-3 eetl. tafel azijn
- 1/2 eetl. Tropical Botermix
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Bakkejauw ontzouten in koud water, ongeveer 15 min.
- Afgieten en even naspoelen. Laten uitlekken en uitpluizen of in stukjes snijden.
- De ui in ringen snijden.
- Leg dit alles in een schaal en meng met 1/2 eetl tropical botermix.
- Olijf olie, bieslook en azijn goed erdoor mengen.
- Wilt u het lekker pittig doe er dan 1 eetl. Calypso peppersaus van Swiet Moffo door.
- Het geheel nogmaal mengen en het liefst één dagje laten intrekken.
Recipe Notes
Lekker op een warm pistolletje of stokbroodje.
Hmmmmmmmmm en smullen maar!