- Maaltijd Hoofdgerecht
Ingredients
- 800 gram kippendijen zonder bot goed wassen en laten uitlekken.
- 500 gram speciebonen
- 4-6 eetl. Vlees Marinade
- 1 1/2 eetl. Groentemix nr. 2
- 1 ui van +/- 150 gram
- 5-6 eetl. Olijf Olie
- 500 gram rijst of aardappel
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Kippenvlees in stukjes snijden, marineren in Vlees Marinade +/- 30 minuten.
- Olie heet maken en kip gaar bakken, de gesnipperde ui met de kip meebakken.
- Sperciebonen schoon maken en in stukjes van +/- 3 cm. snijden, in 2-3 eetl. olijfolie met groentemix nr. 2 beetgaar bakken.
- Opdienen met gekookte rijst of gekookte (gebakken) aardappels.
Recipe Notes
Snel en eenvoudig, maar lekker.