Ingredients
- 250 gram ui doormidden en dan in reepjes snijden schoon
- 6-8 eetl olijf olie
- 2 ½ eetl. Kerriemix voor Kip Swiet Moffo
- 1 eetl. Tropical Kruidenbotermix swiet Moffo
- 350 gr. tomatenstukjes snijden
- 20 gr. selderiestukjes
Servings:
Units:
Ingredients
Servings:
Units:
|
|
Instructions
- Olijf olie heet maken, uien erin met de kruiden, tomaten en selderie, laten sudderen totdat de tomaten zacht en lekker dik zijn. Nu heeft u Spaghettisaus
- De gehakt balletjes van eerder recept in de jus even goed mengen en +/- 10 min. laten sudderen.
- Ondertussen kookt u rijst of spagetti (500 gr zoals op pak beschreven)
Recipe Notes
TIP 1: 1 eetl. olijf olie door de spagetti en 1 eetl Surinaamse- of Caraibische- of Tropical Kruidenbotermix (Swiet Moffo) meekoken. TIP 2: Neem een bakje Saté of Gado Gado pindasaus (200 gr. van Swiet Moffo zie bereiding op bakje), meng gehaktballetjes erdoor en laat het geheel lekker +/- 10 min sudderen. Serveren met rijst of spagetti en voor het pittige één van de Sambals of Pepersausjes.